Slapen met Kevin

De bus is voor mij altijd wel een goeie plek om inspiratie op te doen. Het is ongeveer een half uur van Breda naar Zundert en de omgeving is mij inmiddels wel bekend. En tja, deze twee meisjes maakten het mij wel erg gemakkelijk om een onderwerp voor de column te vinden…

Niet in RTL Boulevard, niet op andermans Facebookpagina, niet in een Bredase kroeg. De allersappigste verhalen hoor je in de bus. Termen als privacy en privé worden hier pas echt overboord gegooid. Zitten, lekker ouwehoeren en de hele bus geniet mee.

Van Breda naar Zundert, begin donderdagavond. Ik stap de bus in bij het treinstation, het is vrij rustig. Bij halte Centrum stroomt het voertuig vol. Koopavond hé. Achter mij gaan twee vriendinnen van een jaar of zestien zitten. “Ik mocht afgelopen weekend voor het eerst bij Kevin blijven slapen”, giechelt de een. De precieze naam ben ik kwijt, maar Kevin voldoet nu wel. Als twee jonge meiden zo’n onderwerp giechelend aansnijden, weet je wel hoe laat is. Op dat moment kwamen er toevallig alleen rustige nummers voorbij op mijn iPod. Kortom, ik hoorde alles en kon daar helemaal niets aan doen.

Ze heeft al meer dan een jaar ‘iets’ met deze Kevin. Alleen deed haar moeder altijd ‘echt super stom’ over bij elkaar blijven slapen. Nu waren zijn ouders om een vage reden niet thuis en mocht ze een nachtje bij hem blijven van mams. Ideaal voor een eerste keer seks, zoals haar vriendin mooi aanvulde. Kevin was blijkbaar ontzettend lief geweest. Samen met iedereen in de bus kon ik niet anders dan blij zijn voor haar.

Nu gun ik het meisje het allerbeste. Dat ze maar voor altijd bij hem mag blijven. Of juist dat er nog veel verschillende Kevins komen, als dat is wat ze wil. Dat laatste is eigenlijk ook het fijnst voor alle mensen die regelmatig tussen Zundert en Breda heen en weer pendelen in de bus. Iedereen geniet toch stiekem van dit soort gesprekken. Dat moet in stand gehouden worden. Ik draag zelf ook weleens een steentje bij. Prima vermaak voor een half uurtje reizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.